ESINSA SEDE TARRAGONA

ESINSA SEDE TARRAGONA
AVÍS LEGAL WEB
DADES IDENTIFICATIVES DEL TITULAR DE LA WEB

ESPECIALIDADES INDUSTRIALES SUMINISTROS AUTOMOCIÓN, S.L. (d’ara endavant ESINSA)

Codi d’Identificació Fiscal
CIF B43220383

Inscripció Registre Mercantil
Societat inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, Tom:512, Foli:74, Fulla 10360. Inscripció Primera

Adreça
P.I. Riu Clar, C/ Sofre, 9 – Nau 6A
43006 Tarragona

Telèfon
977553072

1 OBJECTE DE LA WEB

El lloc web www.esinsa.es té com a finalitat oferir informació corporativa de l’empresa, així com dels seus productes i àrees de treball. Així mateix, pot tenir accés als nostres catàlegs, que intentarem estiguin sempre actualitzats.

2 PROTECCIÓ DE DADES

No es requereix cap tipus de dada personal per navegar per la web.

Formularis:
En el cas de posar-se en contacte amb nosaltres a través dels formularis de la web o si ens els facilita en contactar per telèfon, les seves dades passaran a formar part d’un fitxer titularitat d’ Esinsa i la finalitat de la qual és poder contestar a les informacions que ens sol•licita, així com mantenir-li informat sobre els nostres productes o serveis. Podrà exercir els seus drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició, enviant un missatge des de l’adreça de correu amb la qual va contactar amb nosaltres i indicant el seu nom i cognoms, així com el dret que vulgui exercir.
3 PROPIETAT INTEL•LECTUAL

L’estructura, disseny i forma de presentació dels elements (gràfics, imatges, fitxers logotips, combinacions de colors i qualsevol element susceptible de protecció), així com textos i catàlegs, estan protegits per drets de propietat intel•lectual titularitat d’ ESINSA o de terceres persones. ESINSA queda exonerada de qualsevol ús indegut o contra les lleis que pugui exercir vostè com a usuari de la web.
En els casos d’existir enllaços cap a altres llocs i pàgines web de tercers, sobre les quals ESINSA no exerceix cap tipus de control. ESINSA no respon dels continguts i estat de les webs enllacades. El usuari accedeix als mateixos sota la seva i exclusiva responsabilitat.